Vas je v Ljubljano pripeljal posel in iščete prostor za bivanje (+ pisarno)?

Vas je v Ljubljano pripeljal posel in iščete hibrid med dobro dostopnim hotelom (z brezplačnim parkiriščem) s pisarno, sejno sobo in restavracijo? UrbanRing ponuja prijetne, sodobno opremljene garsonjere za bivanje, pisarne, ki jih lahko najamete skupaj z garsonjero ali posamič, lahko celo le za naslov in prejemanje pošte (ki jo bomo preposlali na vaš naslov), sobe za sestanke, coache, seminarje, šolanja ali najrazličnejše dogodke, tudi za osebna ali poslovna slavja.

Moderen hibrid med hotelom stanovanjem in pisarno, v katerem združujemo delo, bivanje in druženje ter seveda dobro hrano v restavraciji, leži blizu ljubljanske obvoznice, ki ponuja lepe sprehode, obenem pa je blizu trgovskega središča Rudnik, od ljubljanskega gradu, torej samega centra mesta, pa je oddaljen le 4,3 km.

Garsonjere (1-2 osebe) zagotavljajo prijetno bivanje krajši ali daljši čas, različno velike pisarne in druge prostore, primerne za delo, sestankovanja, šolanja, poslovne zajtrke ali kosila, predstavitev izdelkov ipd., lahko najamete posamič ali v posamičnih sklopih, glede na vaše potrebe. Poskrbljeno je za tehnično opremo (wi-fi, kakovostno ozvočenje, projektor, mikrofon, table, govorniški pulti …), dvorane (največja lahko sprejme do 100 ljudi) imajo naravno svetlobo in kakovostno prezračevanje, prilagodimo jih lahko po vaših željah tako glede postavitve sedežev in/ali miz, druge opreme in razsvetljave. Na voljo so brezplačna parkirišča, sveža hrana in pijača, pripravljena v restavraciji, po vaši želji pa dogodek za vas v celoti organiziramo mi.

Cena najema garsonjere že od 450,- eur / mesec
Ugoden najem pisarne, sejne sobe, dvorane … zajtrk že od 5,00 eur

Več informacij: 041 411 666