MTB KOLESARJENJE – GOLOVEC TRAILS

V kolesarskem parku na Golovcu so proge treh težavnostnih stopenj: manj zahtevne (modre), zahtevne (rdeče) in zelo zahtevne (črne). Zapisali so tudi nekaj pravil uporabe, na primer: vozi samo po odprtih poteh, ne puščaj sledi, obvladuj kolo oziroma vozi po svojih sposobnostih, na neoznačenih poteh odstopi prednost pešcem, ne plaši živali, upoštevaj lastnosti opreme in ture ter se pripravi nanjo.

Več informacij: https://golovectrails.com

Kolesarjenje po Ljubljanskem barju

Kolesarjenje za sprostitev. Primerno za vse z osnovno kondicijo in kolesi, s katerimi se lahko peljemo po slabših makadamskih cestah. Vožnja skladno s cestno-prometnimi predpisi. Čelada je priporočljiva. Mladoletne osebe morajo voziti v spremstvu vsaj enega od staršev ali skrbnikov. Doživite lepote Slovenije na kolesu.

Več informacij: www.mojaobcina.si

Shopping v  Supernovi

Nakupovalni center Supernova Ljubljana Rudnik se nahaja v osrčju industrijske cone Rudnik, do katerega z lahkoto dostopate z ljubljanske južne obvoznice: izvoz Ljubljana – Rudnik. Parkirate lahko na 1800 brezplačnih parkirnih mestih v 4-etažni parkirni hiši. Nakupovalni vozički Mercator so na voljo v vsakem nadstropju.

Več informacij: https://www.supernova-ljubljana.si

NAMESTITEV

Moderne in udobne sobe z 42″ TV-jem, wi-fijem, klimatsko napravo ali studio s kuhinjsko nišo in jedilno mizo.

VEČ …

DVORANE

Načrtujete seminar? Poslovni zajtrk? Prezentacijo novega izdelka? Imamo pravi prostor za vas.

VEČ …

PISARNA

Če potrebujete prostor za sestanke, pisarno za delo, sejno sobo ali samo naslov, smo pravi za vašo dejavnost.

VEČ …

RESTAVRACIJA

Za uspešen začetek dneva pripravimo dober in zdrav kontinentalni zajtrk, malico ali kosilo, po naročilu pa tudi večerjo.

VEČ …